Caspian Persson Törn. Foto: Thomas Persson
Gabriel Täckenström. Foto: Thomas Persson

Ystadfäktare i final

FÄKTNING Caspian Persson Törn och Gabriel Täckenström representerade den gångna helgen Ystads Fäktklubb i Ljungby i Lingiaden, en deltävling i Sydsvenska Cupen.

Sin vana trogen blev det medalj för Caspian Persson Törn, denna gång ett silver. Caspian gick obesegrad genom de två inledande grundomgångarna och gick direkt till kvartsfinal. Där blev det vinst mot Elda Westman från Malmö. Hampus Axelsson från Karlskrona fick sedan se sig besegrad i semifinalen. I finalen blev det förlust mot Emil Forsman från Karlskrona.
För Gabriel Täckenström var det hans andra tävling på 15 år. För några veckor sedan var han nöjd efter comebacken i Ystad och nu bör har vara ännu mer tillfreds. Gabriel vann hälften av matcherna i grundomgångarna och slutade nia efter att ha förlorat åttondelsfinalen mot Malmös Roberto Cruz.

Sport i dag

Sportresultat