Pontus Karlson Martell förlänger

INNEBANDY Pontus Karlson Martell spelar vidare i Höllvikens IBF. Forwarden har skrivit ett flerårigt avtal med SSL-klubben.

– Det känns mycket bra att ha förlängt mitt kontrakt med Höllviken. Under alla år jag varit i klubben har jag utvecklat ett starkt band till föreningen. Halörhallen har blivit lite som ett andra hem och mina lagkamrater har blivit som en andra familj med en gemenskap som jag tror saknar motstycke. Jag känner att jag fortfarande utvecklas och det är en trygghet att få spela min typ av innebandy i en roll där jag kan utnyttja mina största styrkor som spelare. Med tanke på det säkrade SSL-kontraktet fanns det till slut inte så mycket att tveka på, säger Karlson Martell till klubbens hemsida.
Höllvikenspelaren har gjort 36 mål på 31 matcher och är i skrivande stund SSL:s tredje bästa målskytt.
– Det är glädjande att Pontus som är en kulturbärare fortsätter sin satsning tillsammans med Höllviken IBF. Som tränare är han en spelare att luta sig mot då han även besitter mycket taktiska inslag i sitt spel. Jag vet hur mycket föreningen betyder för honom. Föreningen har även honom att tacka för alla de mål han producerat för Höllviken. Utan tvekan södra Sveriges bäste målgörare på hög nivå! Ännu en anledning att fortsätta att följa laget i SSL, säger Höllvikens tränare Vidar Jonsson Wallin till klubbens hemsida.

Sport i dag

Sportresultat