Flera personer ingrep så kvinna fick tillbaka stulen dator

Lund En kvinna som utsattes för en stöld på sin datorväska inne på ett kafé under tisdagseftermiddagen kunde tack vare flera vittnen få tillbaka sin dator.

Flera personer uppmärksammade stölden och följde efter den misstänkte mannen från kafeet vid Knut den stores torg. Polis kallades till Bangatan och kunde strax därefter gripa mannen i närheten av polishuset.

Mannen som greps är i 30-årsåldern och känd av polis sedan tidigare. Han är misstänkt för grov stöld och det ska även finnas uppgifter på att han var i sällskap med andra personer när stölden begicks, men dessa är okända i nuläget.

Datorn kunde återlämnas till kvinnan, men väskan saknas fortfarande.

Senaste nytt omLund

Dagens fråga

Tycker du det är ok med tiggeriförbud?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev