Häktas för ännu en våldtäkt mot barn

Malmö Misstankarna mot den häktade MFF-spelaren stärks. Under månagen häktades 22-åringen för ytterligare en våldtäkt mot barn, skriver Kvällsposten.

Den 31 januari anhölls MFF-spelaren och har sedan i början av februari suttit häktad, misstänkt för fem fall av våldtäkt mot barn. Fallen har alla samma målsägande, en flicka under 15 år, och ska ha inträffat i Stockholm och Uppsala. Brotten ska ha begåtts under 2016-2017.

På måndagen häktades han för ännu ett fall av våldtäkt mot barn under perioden 1-7 september 2016 – mot en annan flicka som också är under 15 år. Ett fall där misstankegraden tidigare varit misstänkt för sexuellt utnyttjande av barn.

– Vi har inte beslutat om vi ska överklaga, säger spelarens försvarare Jan-Anders Hybelius, till Kvällsposten.

 

 

Läs mer:

Dagens fråga

Ska du resa bort under julhelgen?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev