Magnus Lunderquist toppar KD-listan även i detta val.
Ny på andra plats är Lisa Tamminen Grängzell.
Ny är Mattias Grängzell på en femteplats.

Två nya namn på Kristdemokraternas lista

STAFFANSTORP Ingen förändring på första plats på Kristdemokraternas valsedel men däremot två nya namn högt upp på listan.

– Vi har fått ihop ett bra lag och ser fram emot att lyfta våra frågor inför valet, säger Magnus Lunderguist, ordförande för KD i Staffanstorp som även i detta val toppar listan.

– Det vi vill lyfta inför valet är äldreboendegaranti för 85+, kommunal polis och så vill vi stärka föreningsklimatet i vår kommun.
Till kommunfullmäktigevalet i Staffanstorp presenterar partiet nu två nya namn högt upp på listan.
På plats 2 är det Lisa Tamminen Grängzell, 30 år, från Uddevalla.
Hon har efter ingenjörsstudier vid Malmö högskola jobbat som produktionstekniker och jobbar idag som komponentingenjör i Malmö.
– Lisa brinner för att göra Staffanstorp till en kommun där man inte bara bor utan också lever. Hon bor idag på Borggård i Staffanstorp, säger Magnus Lunderquist.

På plats 4 återfinns också ett nytt namn, Mattias Grängzell, 31 år, uppväxt i en norrländsk småföretagarfamilj som mellan studierna i statsvetenskap och freds- och konfliktvetenskap jobbat som greenkeeper.
Mattias jobbar idag som ombudsman för Kristdemokraterna i Skåne sedan 2013. Han brinner för företagspolitik, infrastruktur och säkerhetspolitik. Han bor idag på Borggård i Staffanstorp.

I förra valet fick partiet ett mandat i kommunfullmäktige vilket innehas av Magnus Lunderquist. KD ingår tillsammans med M, C och L i den styrande alliansen i kommunen.
Kristdemokraternas hela lista till kommunfullmäktigevalet i Staffanstorp i september ser ut så här:
1. Magnus Lunderquist, 2. Lisa T Grängzell, 3. Joakim Borglin, 4. Mattias Grängzell, 5. Jenny Hagberg, 6. Tord Gunnarsson, 7. Annette Holm, 8. Tycho Andersson, 9. Göran Holm, 10. Zoltan Pusztai.

Dagens fråga

Tittade du på Nobelfesten?

  • Nej (74%, 547 Röster)
  • Ja (26%, 191 Röster)

Antal röster: 738

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev