Få förändringar på S-listan i Sjöbo

SJÖBO Socialdemokraterna i Sjöbo har nu fastställt sin lista till höstens fullmäktigeval.

Listan innehåller inga större förändringar i toppen. Som 2014 återfinns Cecilia Olsson Carlsson på första plats och Roland Wiking, ordförande för socialdemokraterna i Sjöbo, på andra plats.
2014 års femma, Lise-Lotte Nilsson, tar ett hopp upp till plats tre efter Ann-Sofie Bodström.
På valbar plats, plats nio och tio, finns två nykomlingar jämfört med listan 2014, Camilla Windh och Joachim Mattsson.
– Camilla Windh är nyinflyttad till kommunen och har tidigare varit medlem i Socialdemokraterna i Lund men har inte varit aktiv förrän hon flyttade hit. Joachim Mattsson har varit aktiv fackligt men har engagerat sig politiskt under den här mandatperioden, berättar Roland Wiking.

Han tycker medlemmarna beslutat om en bra lista med bredd i såväl ålder, yrke som erfarenhet.
Den ser ut som följer:
1. Cecilia Olsson Carlsson, Lövestad, lärare. 2. Roland Wiking, Sjöbo, byggnadsarbetare. 3. Lise-Lotte Nilsson, Välahusen, industriarbetare 4. Christer Hovbrand, Bjärsjölagård, föreståndare Folkets hus. 5. Gull-Britt Kristersson, Sjöbo, kock. 6. Jörgen Carlsson, Lövestad, besiktningstekniker. 7. Liz-Beth Persson, Blentarp, undersköterska. 8.Bo Jersling, Sjöbo, kranförare. 9. Camilla Windh, Sjöbo, administratör. 10. Joachim Mattson, Blentarp, byggnadsarbetare. 11. Ulla Valldén, Sjöbo, industriarbetare. 12. Bengt Ohlsson, Sjöbo, IT-pedagog. 13. Sonya Jonasson, Sjöbo, pensionär. 14. Jacob Olsson, Lövestad, studerande. 15. Kerstin Nilsson, Sjöbo, företagare. 16. Hans Carlsson, Sjöbo, f d företagare. 17. Zaara Mohmand, Sjöbo, köksbiträde. 18. Thord Svensson, Björka, vaktmästare. 19. Marie Andersson, Heinge, skolkurator. 20. Dan Zorn, Sjöbo, anläggningsarbetare, 21. Christina Carlsson, Sjöbo, f d fritidspedagog. 22. Rolf Lindblad, Sjöbo, fabriksarbetare. 23. Mats Nilsson, Sjöbo, vaktmästare. 24. Nils Tykesson, Sjöbo, industriarbetare.

Dagens fråga

Har du handlat dina julklappar?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev