SD har 22 namn på sin fullmäktigelista. Alla finns inte med på bilden. Lars Nyström sitter längst fram på höger sida.

SD har fått fler namn på listan

Skurup Lars Nyström toppar Sverigedemokraternas fullmäktigelista även inför valet 2018.

Sverigedemokraterna har i dagsläget nio platser i Skurups kommunfullmäktige. På listan inför valet hamnar Lars Nyström, andra vice ordförande i kommunstyreslen, på förstaplats.
– Jag är givetvis oerhört glad för att ha fått det här fötroendet ännu en gång av mina partikamrater. Partiet växer och medlemmarna måste ju vara nöjda med det som jag har gjort de här tre och ett halvt åren.
Denna gången har partiet fler namn på listan, totalt 22 stycken.
– Vid förra valet hade vi tio namn, så det är ju mer än en fördubbling. Vi är glada för att vi har ett sådant starkt stöd i Skurup.

På listan finns även fler kvinnor. Totalt sju stycken jämfört med förra valet då partiet hade en kandidat. På andra plats finns Pernilla Lidfeldt.
– Pernilla sitter som ersättare i kommunstyrelsen och har gjort ett bra jobb under den här mandatperioden och varit drivande fler frågor. Så det är ingen överaskning att hon hamnar så högt på partiets fullmäktigelista, säger Lars Nyström,.

Tredjeplatsen på listan har Lars Dekan och fjärdeplatsen Jimmy Nilsson. Jörgen Lidefeldt, som nyligen valts till ordförande för partiets styrelse i Skurup, hamnar på femteplats.

Dagens fråga

Tittade du på Nobelfesten?

  • Nej (74%, 547 Röster)
  • Ja (26%, 191 Röster)

Antal röster: 738

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev