Anna Bardis tar en säsong till i H65 Höör trots att speltiden hittills varit mindre än hon hoppats på. Foto: Martin Trobäck

Bardis förlänger med H65 Höör

HÖÖR Anna Bardis förlänger sitt kontrakt med H65 Höör i ytterligare ett år.

På måndagen blev det officiellt att Anna Bardis, som kom till H65 Höör från Team Eslöv inför den nuvarande säsongen, stannar kvar i svenska mästarlaget även över nästa säsong.
– Jag var kanske lite naiv och underskattade hur tufft det var att ta steget från ett bottenlag till ett topplag, men jag har tålamod och ser väldigt mycket fram emot att fortsätta spela i klubben, säger Bardis.
Omställningen från Teamet till H65 tog tid:
– Det var ett stort steg att ta, intensiteten på träningen var det första jag märkte stor skillnad på. I Höör finns en större trupp som ger högre träningstempo – och det tog några månader att komma in i det.
– Det var också en stor omställning. Att hitta sin roll, att ta ansvar och bli en mer traditionell mittnia.
Hon säger att hon varit förberedd på att få mindre speltid:
– Jag visste att speltiden skulle bli mindre i Höör, men eftersökte å andra sidan just konkurrensen för att själv bli bättre. När det hackar i spelet och man blir frustrerad och då sjunker självförtroendet snabbt – det är något jag kämpat med. Jag hade en naiv bild och trodde nog att det skulle fungera bättre än det gjort direkt.
Att förlänga var ändå inget svårt beslut:
– Det var det absolut bästa alternativet för mig. En säsong är inte lång tid. Resan som Höör gjort är spännande att vara en del av. Jag hoppas på att få spela en SM-final med H65 Höör, det är ju trots allt vårt största mål med säsongen.

×