Värnamo värvar MFF-talang

Fotboll Max Olsson är klar för superettanklubben IFK Värnamo. Anfallaren är fostrad i Tomelilla IF, men lämnade moderklubben som tolvåring för spel i Malmö FF:s akademi. Efter sex år i MFF tar han nu nästa steg i karriären.

– Det här känns verkligen kanon. IFK Värnamo är känt för att satsa på unga spelare och har gjort det med framgång. Det ska bli kul att få jobba med Roar (Hansen) och de andra i ledningen som jag känner ett stort förtroende för. Jag känner att detta är helt rätt för min utveckling och ser verkligen fram emot 2018, säger Olsson till IFK Värnamos hemsida.
Värnamos sportchef Tomas Lundqvist är nöjd med värvningen.
– Max Olsson har en gedigen bakgrund från Malmö FF:s akademi. Precis som tidigare Malmö-förvärv så är Max en välutbildad spelare och en bra kille vid sidan av planen. Vi har haft honom på prov i ett par omgångar och han har kommit in mer och mer i vårt spel. En boxspelare med stort målsinne, säger han till hemsidan.
Kontraktet är skrivet på ett plus ett år.

×