Höllviken föll mot serieledaren

INNEBANDY Höllvikens IBF pressade länge serieledaren Storvreta IBK, men i slutet av matchen rann siffrorna iväg. SSL-mötet i Halörhallen slutade 6-11 (1-2, 2-2, 3-7).

– Det var jämnt i 53 minuter, sedan fick de in det viktiga 7-6-målet. De satte två snabba mål och i slutet av matchen rann det iväg, men som helhet gjorde vi en jättebra match, säger Höllvikentränaren Ola Persson.
Hemmalaget fick en bra start. Jakob Gullberg satte 1-0 i mitten av första perioden. Storvreta svarade direkt och gick fram till 2-1.
I slutet av andra perioden tryckte Höllvikens anfallsstjärna Johannes Wilhelmsson in 3-4 och i början av tredje satte Pontus Karlson 4-4. Det dröjde bara 20 sekunder, sedan var gästerna i ledning igen. 2.19 in i tredje hade Storvreta en tvåmålsledning. Karlson reducerade och backklippan Kim Lundström kvitterade 11.20 in i perioden, men det blev inte någon Höllvikenpoäng för gästerna gjorde fem raka mål.
– Vi tar med oss det som var bra och laddar om för vi har två viktiga matcher nästa vecka, säger Persson.
Tabellnian Sirius kommer till Halörhallen på onsdag och på lördag väntar bortamatch mot tabellelvan Örebro.
– Skulle vi göra lika bra matcher mot Sirius och Örebro kommer vi att få med oss poäng. Vi har gjort bra insatser på slutet, men inte riktigt haft marginalerna på vår sida, säger Persson.

×