Två bilar i trafikolycka utanför Höör

Höör/Ludvigsborg Riksväg 13 mellan Ludvigsborg Norra och Sövröd stängdes av på onsdagsförmiddagen efter en olycka mellan två bilar. En bil väjde för ett rådjur och blev i samband med detta påkörd av en annan bil.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till olycksplatsen och vägen stängdes av i båda körriktningarna.
– Det här är dessvärre ett känt ställe för olyckor i korsningen väg 13 och Fädriftsvägen. På ena sidan finns ett öppet fält och på andra sidan vägen ett skogsparti. Det är därför inte ovanligt att rådjur, vildsvin och älgar tar sig över vägen. Vi får ta kontakt med Trafikverket för något behöver vi göra. Antingen bättre skyltning eller om man kan stänga av passagen på något sätt, säger Leif Svensson insatsledare på räddningstjänsten i Höör.
I det här fallet lyckades kvinnan som körde bilen bromsa så att hon undvek en smäll med rådjuret.
– Dessvärre var inte kvinnan i bilen bakom med på notorna riktigt och hon körde därför in i framförvarande bil. Hennes bil blev svårt demolerad i fronten men båda inblandade klarade sig från skador, säger Leif Svensson.
Kvinnan som blev påkörd klagade över nacksmärtor efter krocken. Hon ska även tidigare haft besvär med sin nacke.
Klockan 10.25 på onsdagsförmiddagen var vägen öppen för trafik igen.

Dagens fråga

Tror du att Annie Lööf lyckas få ihop en regering under sin sonderingsrunda?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×