Ny vd för Ingelsta kalkon

Smedstorp

Jörgen Svensson har utsetts till vd Ingelsta Kalkon. Han har under cirka ett år haft rollen som tillförordnad.
– Ingelsta Kalkon är ett fantastiskt företag med en stor potential, säger Jörgen. Det proteinrika vita kalkonköttet visar en fortsatt god försäljningsökning. Vi har en kontinuerlig innovationsprocess och kommer att lansera flera nya, spännande kalkonprodukter den närmaste tiden, säger han till Livets goda.
Jörgen Svensson har varit anställd på Ingelsta Kalkon sedan 2012, då han anställdes som affärsområdeschef för extern försäljning,
Ingelsta Kalkon startades av makarna Lena och Leif Jönsson som 1972 köpte gården Brukstorp utanför Smedstorp. I början bestod uppfödningen enbart av minikalkoner. Numera är det större kalkoner. 1984 grundades bolag som nu i Blentagruppen, där även Guldfågeln AB ingår.

Dagens fråga

Brukar du äta falafel?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×