Redhawks vann igen i Karlskrona

ISHOCKEY Malmö Redhawks vägrar tappa poäng borta mot Karlskrona HK och på lördagen kom sjätte raka segern i SHL-sammanhang, 2-1.

Christoffer Forsberg gjorde 1-0 efter 06.57 och 41 sekunder in på andra perioden utökade kapten Fredrik Händemark till 2-0.
Konstantin Komarek reducerade i numerärt överläge, men närmare kom inte jumbon Karlskrona.
Sista perioden blev mållös.
– En helt okej insats. I slutet av andra fick de lite tryck och gjorde ett försök även i tredje, men tycker att vi städade av ganska bra, sa Händemark i C Mores direktsändning från drabbningen i NKT arena.
– Det har varit lite ojämnt från vår sida, lite varannan match så där. När alla är på tå och stämplar in, då finns chansen mot alla lag i lagen. Men gör vi inte jobbet spelar det ingen roll var motståndaren ligger i serien, då får man stryk.
Redan på måndag väntar derby hemma mot Rögle.
– Sjukt kul. Varje derby är en speciell match. Spelar ingen roll var lagen ligger i tabellen, det blir en egen tillställning och vad som helst kan hända. Håller vi oss till matchplanen ska vi nog kunna vinna där också.
Efter lördagens matcher är Redhawks uppe på fjärde plats i SHL-tabellen.

×