Bolinder bjudits in till samtal

Skurup - Kulturhus vill väl alla ha, frågan är väl om det ryms inom våra gränser, säger oppositionsråd Johan Bolinder (M).

– Magnus Rydlöv har bjudit in mig att ta del av hans vision. Det är klart att jag ska hitta en tid att lyssna in chefen och hans visoner, exakt när det blir är kanske om ett par veckor, berättar Bolinder för Skånskan.
Ett nytt kulturhus i Skurup är ingen fråga som moderaterna har drivit i Skurup, men att stänga dörren helt och hållet för idén är inte givet heller.
– Det går inte att ta ställning till en ny black box. Det måste utredas. Men vi är öppna för en dialog om vilka komplement som kan göras till skolområdet. Det behöver göras en dekorativ utemiljö vid nya skolan och frågan om Mackleanskolan ska hanteras, säger Johan Bolinder.
Under alla omständigheter kommer denna fråga inte att gå till beslut under denna mandatperiod antar oppositionsrådet. Frågan är av mer långsiktig karaktär.
– Det är en bra fråga med ett kulturhus, men jag är inte beredd att utlova något utan att det har gjorts en djupare utredning vilka kostnader det medför och vilket mervärde det kan ge, säger Bolinder.

Dagens fråga

Brukar du äta falafel?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×