Skön seger för Malmö FBC

innebandy

Malmö FBC-damerna är inne i en riktigt bra period. På söndagen blev det seger hemma mot Karlstad med 3-1, en seger som aldrig var i fara någon gång.
Målen gjordes av Marlene Lennartsson (1-0) och Ellen Tillman (2-0) i den första perioden samt Ellen rassmussen (3-0) i den tredje perioden innan gästerna kunde få in en reducering bakom duktiga hemmamålvakten Beverly Smedenäs.
– Vi är mycket nöjda. Defensiven satt riktigt bra och Beverly var jätteduktig i målet, då får man också chanser framåt, sa hemmatränaren Joon Berggren.
Han kunde också summera en mycket bra månad för laget:
– Vi satsade hårt på att göra det riktigt bra i januari och nu har vi tagit elva poäng av 15. extra viktigt eftersom vi mött lagen som ligger omkring oss. Det blir tuffare i februari då vi möter topplagen, men det är skönt att kunna göra det med detta i ryggen.

×