Nina Kristell Wergeni

Nominerad till Årets peppare

SVEDALA Nina Kristell Wergeni från Svedala är nominerad till Årets peppare och vem som får priset avgörs på Idrottsgalan på måndag.

Nina Kristell Wergeni är 17 år och aktiv i flera olika föreningar i Svedala. Hon leder barngrupper i Svedala GIF och ägnar en stor del av sin fritid åt barngymnastik. Hennes stora drivkraft är att ge alla barn möjlighet att röra på sig. Hon är även engagerad i Naverlönnskolans IF, Hela Svedala skolidrottsförening och föreningen Alla kan gympa.
Hon har gått på Naverlönnskolan tidigare men går nu första året på gymnasiet på Polhemskolan i Lund.
För att hitta årets peppare har nomineringar samlats in från svenska folket under hösten. Därefter har juryn utsett tre finalister. De två övriga är Gnestaskolan och Fritidsbanken där man kan låna sportutrustning.
Generation pep som delar ut priset är en organisation som bildats på initiativ av kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Prins Daniel sitter i juryn och delade ut det nyinstiftade priset på galan förra året.

Dagens fråga

Har du tagit årets sista dopp i havet?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×