Måns Landgren förlänger med Ystads IF

HANDBOLL Ystads IF:s målvaktslöfte Måns Landgren har förlängt kontraktet.
– Att få fortsätta i YIF känns otroligt härligt och inspirerande, säger han efter att ha kritat på ett nytt treårskontrakt.

Måns Landgren har under säsongen visat sig vara en bra back upp till målvaktsveteranen Anders Persson i YIF-buren. 19-åringen visar gärna känslor på planen, och han har därmed blivit något av en publikfavorit i Ystad arena den här vintern.
– Jag är glad över att få kunna fortsätta utvecklas i en god handbollsmiljö där klubben tror på mig och min målvaktskapacitet, säger han på torsdagen i ett pressmeddelande från klubben.
Med fortsatt hård träning och få speltid på en hög nivå hoppas jag kunna fortsätta min utveckling uppåt. Att ha bildat målvaktspar med Anders har lärt mig mycket så nu hoppas jag på en fin vårsäsong och att kunna spela inför vår härliga hemmapublik några år, fortsätter han.
Ystads IF gläds åt att få behålla sin talang:
– Måns har varit YIF trogen sedan barnsben och han väljer att fortsätta vara det, Han visar prov på härligt tålamod och tar chansen när den dyker upp vilket också förhoppningsvis kommer att ta honom långt, säger sportchefen Marcus Lindgren.
– I Måns har vi inte bara en bra målvakt, vi får också en publikfavorit som gärna bjuder på de där extra goa’ räddningarna, som kan få både publik och lag att lyfta sig ett par snäpp. Det ska bli oerhört kul att få följa Måns utveckling de närmaste åren, påpekar Lindgren.

Sport i dag

Sportresultat