Kävlinge kryssade mot Warta

Bordtennis Magnus Molin gjorde en kanonmatch och såg till att BTK Kävlinge knep en poäng i den tuffa bortamatchen mot tabelltrean BTK Warta i Pingisligan.

– En riktigt bra match av Molin. Vi hade lite otur för McBeath förlorade en femsetare mot Hong. Vi kunde vunnit, men jag är nöjd med 3-3. En viktig poäng eftersom Falkenberg tog en poäng mot Rekord i går, säger Kävlingeledaren Bengt Israelsson.
Warta gick fram till 2-1 i matcher. Chen-Ting Liao utjämnade till 2-2 när han vann sin andra match för kvällen. Det såg sedan mörkt ut när David McBeath förlorade en femsetare och Magnus Molin tappade de två första seten mot Hampus Söderlund. Då svarade Kävlingespelaren för en grym vändning och vann med 3-2.
– Hela laget spelade bra. Får vi bara behålla det här laget kommer vi att gå till slutspel, säger Israelsson.
Kävlinge klättrade förbi Falkenberg i tabellen och är nu sjua.

Sport i dag

Sportresultat