Harlösaspelen tioårsjubilerar

FOTBOLL Innefotbollsturneringarna duggar tätt. 145 lag ställer upp i Harlösaspelen som i år tioårsjubilerar.
Segrare ska koras i 15 klasser som spelas under tre veckoslut i Harlösa sporthall.

Först ut är F15-klassen. Lunds BK möter Torna Hällestad IF i första matchen klockan 18.00 i kväll. Senare på fredagskvällen spelas finalen. I morgon är det dags för herrturneringen där 16 lag gör upp om segern. AIF Barrikaden, Harlösa IF, Klagstorps IF och Åkarps IF ställer upp med två lag i klassen.
Fjorårssegrarna Svalövs BK är förstås med. Övriga lag i klassen är Dalby GIF, Helsingborgsklubben FC Canarias, Hardeberga BK, Linero IF, Medina IF, Staffanstorps United och Torna Hällestad IF. Final klockan 22.15 på lördagskvällen.
Damklassen avgörs på söndag med final 21.45. Dalby/Genarp, Harlösa/Hardeberga och Hörby ställer upp med två lag. Fjorårsfinalisten Bromölla spelar cupen i år igen och i farten på söndag är även Dösjöbro, Lunds SK, Stehag, Torn och Uppåkra.
Kommande helg, 19-24 januari, spelas 13-årsklasserna, F14-klassen, P8-klassen och herrjuniorerna. Under avslutningshelgen 26-28 januari ska segrare koras i fem pojkklasser.

Sport i dag

Sportresultat