Frida Green hoppas på ett genombrott i år. arkivbild

Frida Green har sökt till Talang 2018

YSTAD Frida Green är gästartist när Christer Sjögrens turné I juletid spelar på Ystads teater i dag och hon har sökt till Talang 2018 som sänder det första avsnittet på fredag.

– Jag vet inte när eller om TV4 visar mitt deltagande, säger Frida Green.
Hon berättar att hon var i Stockholm i oktober för att göra sin audition. Hon kan dock inte avslöja om hon går vidare eller inte.
– Det är jättekul att det händer lite. Jag körde med gitarr och sång som jag brukar göra. Det är så folk oftast ser mig, säger Frida Green.
Den 25-åriga Ystadstalangen började redan som elev på det estetiska programmet, musik, på Ystad gymnasium, att satsa på det hon helst vill göra: Arbeta med sång och musik.
– Jag hoppas att det här året kan ge ett genombrott men jag vill inte stressa fram det, säger hon.
Det kanske kommer i sommar då hon planerar att släppa nya låtar på Spotify. Hon samarbetar regelbundet med skivbolaget Cardiac Records i Ystad.
– Vi skriver en massa musik som vi sedan kan välja bland för att hitta den ultimata singeln, säger hon.
Frida Green har redan haft en enorm succé på Spotify med hitlåten Jonny G av låtskrivarna Michael Saxell och Fredrik Andersson på Cardiac Records.
Senast som hon syntes i tv var på SVT2:s Luciamorgon i Stockholm, när hon som solist sjöng O helga natt på Kungsholmens kyrka.
Hon hann också delta i luciafirandet på Mariakyrkan tillsammans med församlingens ungdomskör.
– Jag var med i luciatåget, men jag fick nöja mig med att vara tärna, säger hon.

Dagens fråga

Har du tagit årets sista dopp i havet?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×