Kristina Warming prisas också som ”Årets Eldsjäl” av Eslövs kommun. Arkivbild

H Eldsjälspriset dels på två

Priset ”Årets Eldsjäl” delas i år på två kandidater. Förutom Liban Abdi Karam lyfter Eslövs kommun även fram Kristina Warming som pristagare i kategorin.

”Kristina är en sann eldsjäl som brinner för det hon gör. Hon förenar människor i kampen för ett samhälle där vi värnar om varandra. Det krävs mod och engagemang för att skapa mötesplatser för människor” står det att läsa i den motivering som följer utmärkelsen.

– Det är såklart väldigt roligt att bli uppskattad för det arbete man gör, säger Kristina Warming som dock blev alldeles tagen på sängen av priset.
– Jag var inte alls beredd på att JAG skulle få ett pris. Jag hade nominerat några andra och blev väldigt överraskad när jag också blev uppmärksammad. Fantastiskt roligt som sagt, säger Kristina Warming som bland annat engagerat sig i ideellt drivna Företags-mix som hjälper människor till studier, arbete eller eget företagande.

Dagens fråga

Har du plockat fram vinterkläderna än?

  • Nej (64%, 338 Röster)
  • Ja (36%, 188 Röster)

Antal röster: 526

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×