Annons

Annons

Annons

Futsal

Cupklassiker ställs in

En skånsk innefotbollsklassiker tar timeout. Köpingebro IF:s damcup ställs in. Förra årets upplaga, den 43:e i ordningen, kan ha varit den sista. – Jag vill inte tro att det är slutspelat, men vågar heller inte tro på en återkomst, säger Anna-Lena Andersson, tävlingsledare de senaste (sista?) åren.

Under årens gång har det många gånger varit allsvenskt stuk över Köpingebro IF:s damturnering i innefotboll. 2014 var exempelvis Vittsjö GIK med. Och vann! Här är det Vittsjös Erika Martinsson som snurrar runt med sina motståndare i BK Olympic. I år blir det ingen damcup alls i Köpingebro. Foto: Thomas Persson/Arkiv

Annons

I många år lyste damcupen i Köpingebro under två veckoslut upp januarimörkret. Flera gånger var det allsvenskt stuk över spelet. Kristianstad gästade sporthallen i Köpingebro, likaså Vittsjö GIK. Publiken strömmade till. Det var fest och finfin fotbollsunderhållning. När cupen var som mest populär var startfältet fyllt till sista plats. Köpingebro lockade med pengar i potten och ett digert prisbord.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan