Foto: TT-bild

Legendarisk DJ klar för Big Slap

Malmö Tiësto har utsetts till världens genom tiderna bästa dj. I sommar kommer han till Malmö.

Housefestivalen Big Slap arrangeras i sommar för sjätte gången i Malmö. Och nu står det klart att det första dragplåstret blir dj-legendaren Tiësto.

Mannen bakom artistnamnet är holländaren Tijs Michiel Verwest.

Hyllningarna har under åren varit många. Han har kallats gudfadern av EDM (elektronisk dansmusik) och 2013 röstades han av dj-tidningen MixMag fram till världens genom tiderna bästa dj. Han har även spelat på OS-vigningen 2004 i Aten.

– Ja, i mångas ögon är han bland de allra största. En riktig legendar. Han har ju fyllt arenor genom åren. Han sålde slut Parken i Köpenhamn helt själv och det är drygt 40 000 biljetter. Vi har försökt få hit honom i fem år och nu har vi äntligen lyckats, säger Ali Eftekhari på Big Slap till Sydsvenskan.

Dagens fråga

Är du orolig att åka utomlands på grund av corona?

Loading ... Loading ...