Foto: TT-bild

Legendarisk DJ klar för Big Slap

Malmö Tiësto har utsetts till världens genom tiderna bästa dj. I sommar kommer han till Malmö.

Housefestivalen Big Slap arrangeras i sommar för sjätte gången i Malmö. Och nu står det klart att det första dragplåstret blir dj-legendaren Tiësto.

Mannen bakom artistnamnet är holländaren Tijs Michiel Verwest.

Hyllningarna har under åren varit många. Han har kallats gudfadern av EDM (elektronisk dansmusik) och 2013 röstades han av dj-tidningen MixMag fram till världens genom tiderna bästa dj. Han har även spelat på OS-vigningen 2004 i Aten.

– Ja, i mångas ögon är han bland de allra största. En riktig legendar. Han har ju fyllt arenor genom åren. Han sålde slut Parken i Köpenhamn helt själv och det är drygt 40 000 biljetter. Vi har försökt få hit honom i fem år och nu har vi äntligen lyckats, säger Ali Eftekhari på Big Slap till Sydsvenskan.

Dagens fråga

Har du plockat fram vinterkläderna?

Loading ... Loading ...

Webbkryss