Nicklas Nielsen verkar trivas ”hemma” i Svalövs BK.

Nielsen har redan gjort avtryck

FOTBOLL Tre mål i comebackmatchen mot Harrie, tre mål i andra matchen mot Lödde U19 och däremellan matchhjälte i prestigefyllda inneturneringen Night Cup i Landskrona.
Återbördade Nicklas Nielsen har direkt gjort avtryck i moderklubben Svalövs BK.

– Han gör helt sjuka mål. Och han gör mål utan att det ens känns som en målchans, berömmer SBK-lagledaren Tommy Nilsson.
Kanske var det hela Skånes bästa silly season-värvning som Svalövs BK gjorde när de lyckades övertala skyttekungen Nicklas Nielsen till att lämna Hittarps IK i division 2 för att istället hjälpa 2018 års division 5-nykomling.

I söndags avslutade SBK året med att slå Lödde U19 med 4-2 i en träningsmatch. Nicklas Nielsen gjorde tre mål.
För en vecka sedan slog SBK division 4-tillhörande Harrie FF med 4-0. Nicklas Nielsen gjorde tre mål.
Mitt emellan dessa två målfester avgjorde spelgeniet Nicklas Nielsen hela NightCap, den populära innefotbollscupen i Borstahusens BK:s regi i Landskrona, på ett minst sagt spektakulärt sätt.
Efter två segrar och ett kryss tog sig Svalöv från gruppspelet till semin, där Besa besegrades med 1-0.
I finalen fick SBK målvakten Hampus Sääski utvisad efter att han tagit bollen med handen utanför straffområdet.
Nicklas Nielsen ställde sig i mål och fick se den efterföljande frisparken ta i ribban. Sedan räddade han ett par gyllene målchanser för BBK. 0-0 såg ut att stå sig matchtiden ut, men tio sekunder från slutet plockade Nicklas ner bollen efter en hörna, rullade fram bollen till sig själv, stack hela vägen upp till BBK:s mål, väggspelade med Hampus Sääski och rullade i fritt läge in 1-0 i öppen kasse med några sekunder kvar.

– Ett ofattbart avgörande, ett osannolikt slut, tycker Tommy Nilsson.
Svalövs BK har under denna vinters frimånad gjort klart med fler spelare än Nicklas Nielsen. Nya i truppen är även Kevin Stenberg (Asmundtorp), Labib al Salem (Bosna), Casper Sääski (Kågeröd), Hampus Sääski (Kågeröd), Yousef Abo-Shark (Kågeröd), Henrik Ahlbeck (Dösjöbro), Zaur Merzjoch (Vegeholm), Jakob Friberg (Kågeröd), Tobias Krona (Dösjöbro) och Philip Persson (Dösjöbro).
– Och det kan bli någon till. Ytterligare ett par har provspelat, men inga beslut är tagna. Vi har bara tappat två spelare. Nu har truppen breddats rejält. Det behövdes. Förhoppningsvis kan vi göra byten utan att det ska märkas, meddelar Tommy Nilsson

×