Frukostbio i salong Bar Deco inför premiären av The last jedi.
Biografen Spegelns bistrochef Andreas Grufstedt och kommunikatör Cecilia Hagelin med biohunden Branca, idag Branca Skywalker.

Frukost med The Last Jedi

MALMÖ. På onsdagen kunde jedi-fans och rymdimperiets fantaster äta frukost till världspremiären av The Last Jedi. Det var tredje året som biografen Spegeln anordnade frukostbio för Star Wars-fans.

Inför onsdagen kunde Star Wars-fans förboka en plats på Spegeln bio bar och bistro för att se premiären av The Last Jedi.
Besökarna hade möjlighet att köpa med sig frukost in i biosalongen och börja dagen till Star Wars signaturmelodi.

The Last Jedi är den åttonde filmen i filmserien som hade sin första premiär år 1977. Det är även den andra delen i uppföljartriologin producerad av Walt Disney company, som köpte rättigheterna av skaparen George Lucas år 2012. I rollerna syns flera välbekanta ansikten från tidigare. Bland annat skådespelerskan Carrie Fisher som gick bort förra året är med i rollen som prinsessan Leia.
– Episod 4, 5 och 6 är bäst. Jag tycker att det är jättekul med de nya filmerna, men jag är inte lika kär som i de gamla, säger Sonja Lindblom som besökte på frukostbion.
Bakom henne sitter en annan besökare som överhör samtalet.
– Vad negativt! När de första filmerna kom så var de gulliga, men sen måste det ju komma något nytt! inflikar besökaren Christina Worsch skämtsamt.
Med henne på bordet står en liten Luke Skywalker-figur.
– Jag är 99 procent positiv, svarar Sonja Lindblom på raden framför.

Christina Worsch berättar att hon tittade på Star Wars under hennes unga vuxenår på 70- och 80-talet.
– Beatles var mina tonår, men Star Wars var mina vuxenår. Sedan blev mina söner också galna i Star Wars, säger hon.
Hittills har bara Star Wars fått äran att visas som frukostbio på Spegeln, men det kan bli möjligt att se fler filmer till frukosten.
– Vi har en idé om att börja anordna frukostbio lite oftare, kanske en söndag i månaden, säger Cecilia Hagelin, kommunikatör på Spegeln.

Dagens fråga

Tycker du det är ok med tiggeriförbud?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev