Mattias Lindell. Foto: JAIF

Skyttekung klar för Janstorp

FOTBOLL Janstorps AIF har inlett silly seasons sista vecka med två starka värvningar.

Den historiska division 4-nykomlingen från Skurups kommun har gjort klart med förra årets skyttekung i division 5 sydvästra, 28-årige Mattias Lindell från Vellinge IF.
– En anfallare av högsta klass, en anfallare som visat att han är på planen för att leverera i varje match, hälsar Per Viktorsson, Janstorps AIF:s ordförande.
2017 gjorde Mattias 30 mål i serien för tabelltvåan Vellinge IF. Lägg till detta två mål i lagets efterföljande kval, där Vellinge först slog ut Croatia Helsingborg och sedan Snogeröds IF och på så sätt gick upp i fyran.
Samma resa gjorde Janstorps AIF och det är här Mattias Lindell kommer att spela 2018. Dock slipper han möta sina gamla klubbkompisar. Janstorp och Vellinge spelar nämligen inte i samma serie.
Klar har Jaif även gjort med 32-årige mittfältaren Charles Anderson.
– En klassvärvning med meriter från allsvenskan och superettan, berättar Per Viktorsson.
Hans moderklubb är Espoir de Yaounde i Kamerun. I Sverige har han representerat Malmö FF, Trelleborgs FF, Landskrona Bois, Östers IF, LB07 och BK Olympic.
– Det ser bra ut på spelarfronten. Det mesta börjar att falla på plats. Någon spelare till kommer att bli klar innan fredag, meddelar Per Viktorsson.
Det är då, den 15 december, som det öppna övergångsfönstret slås igen för amatörfotbollens silly season årgång 2017.

×