Lasse Stefanz – Sveriges största dansband. Foto: Claes Hall

Lasse Stefanz har turnépremiär i Hässleholm

Nordens största dansband ger sig till våren för första gången ut på konserthusturné, och premiären kommer att ske i Hässleholm Kulturhus den 24 april.

Lasse Stefanz har under sina 50 år gjort det mesta som dansband, men inte någon konserthusturné. Inte förrän nu. Till våren ger de sig ut på en kort turné som i nuläget innebär åtta stopp, och med premiär i Hässleholm Kulturhus den 24 april.

Enligt pressmeddelandet de skickat ut kommer publiken få möjlighet att höra om bandets historia från första repetitionerna i hönshuset som barn, via vindlande landsvägar till första tv-framträdandet på 80-talet och exempellösa framgångar. Dessutom bjuds publiken på en odyssé av fem decenniers klädmode.

Kvällen produceras och leds av radio- och tv-profilen Thomas Deutgen.

×