Skulle sälja elcykel – rånades

Malmö

En man i 25-årsåldern hade stämt träff med en person vid Preem på Lorensborgsgatan strax innan klockan sju på måndagskvällen. Mannen hade postat en annons på en köp- och säljsajt om att han ville sälja en elcykel och personen han skulle träffa vid Preem hade uppgett sig vara intresserad av att köpa cykeln.
Väl på plats möttes 25-åringen istället av fem män som med våld tillskansade sig elcykeln och lastade in den i en bil. De fem männen ska ha slagit 25-åringen med knytnävslag i ansiktet. Mannen ska ha fått lindriga skador.
Elcykelns värde framgår ej i anmälan, men den ska ha varit helt ny, enligt polisens presstalesman Nils Norling. Elcykeln ska ha haft någon typ av färddator.
– Så det låter som en finare elcykel, säger Nils Norling.

Dagens fråga

Tror du att Annie Lööf lyckas få ihop en regering under sin sonderingsrunda?

  • Nej (89%, 969 Röster)
  • Ja (11%, 114 Röster)

Antal röster: 1 083

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×