Bob Hund. Foto: TT

Bob Hunds skivomslag blir konsert

Sedan tidigare är det klart att Bob Hund tar över Malmö Live för en rad konserter under 2018. Nu presenteras konsert nummer två – Klassisk Skivomslagskonsert: Bob Hund & Martin Kann feat.

Bob Hunds skivomslagskonsert äger rum dem 31 augusti 2018 och blir ett samarbete mellan Bob Hund, Malmö Symfoniorkester och Martin Kann. Formgivaren och konstnären Martin Kann är Bob Hunds sjunde medlem och har sedan starten byggt bandets visuella universum med konstverk som skivomslag.

Under Klassiska skivomslagskonserten kommer Martin Kann, utrustad med kateder och pekpinne, ta med publiken på en exposé i Bob Hunds värld och på en storbildsskärm kommer bandets skivomslag projiceras.
Till varje omslag spelar bandet tillsammans med Malmö symfoniorkester orkestrerade versioner av musiken från det aktuella albumet och som en röd tråd genom förställningen berättar Kann historien bakom formgivningen.

– Med kraften av högklassiga Malmö SymfoniOrkester och det fenomenala livebandet Bob Hunds öppna sinne, egna musik och Martin Kann finns förutsättningar för ett mycket spännande musikaliskt möte, säger Karin Karlsson, programchef på Malmö Live konserthus.
Biljetter till konserten släpps på tisdag 5 december.

×