Man tittade in i kvinnas bostad

SVEDALA När kvinnan duschat och gick ut i hallen iklädd morgonrock upptäckte hon en man i svart mössa som stod och tittade in genom glasfönstret i ytterdörren.

Händelsen rubriceras som ofredande och inträffade i mitten av november men har inte polisanmälts förrän nu. Ofredandet inträffade mellan klockan 9 och 10 på morgonen. Kvinnan som är i 40-årsåldern upptäckte en man i svart mössa som tittade in genom rutan i hennes ytterdörr. Hon kunde se konturerna av ett ansikte.
– Fönstret sitter cirka två meter upp och kvinnan misstänker att mannen stått på något för att nå upp, berättar polisens presstalesperson i Trelleborg.
– Hon hörde också att mannen sa ”Hon har inga mattor”.
När kvinnan tittade i dörrens tittöga upptäckte hon en man i en orange jacka och en i en svart jacka som stod utanför dörren. Eventuellt kan en liknande händelse också ha inträffat när någon stått och tittat in genom hennes badrumsfönster. Kvinnan bor på tegelbruksområdet i Svedala.

Dagens fråga

Kommer du att uppmärksamma Världstoalettdagen?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×