Carina Wutzler toppar M-lista

VELLINGE Kommunalrådet Carina Wutzler (M) toppar som väntat Vellingemoderaternas valsedel till kommunfullmäktigevalet nästa år.

Listan fastställdes på en nomineringsstämma på onsdagskvällen. Nominerngsprocessen har pågått under större delen av året. Föreningar och medlemmar har kunnat nominera kandidater, provval har genomförts och slutligen har nomineringskommittén arbetat fram ett förslag till valsedel.
Moderaterna har idag 26 ledamöter och 13 ersättare i kommunfullmäktige. Omkring en tredjedel av namnen på valbar plats är nya personer på listan. Totalt finns det 66 namn på listan.
Carina Wutzler känner sig hedrad och glad över att få toppa valsedeln.
– Jag känner mig oerhört taggad och kommer arbeta stenhårt för att få fortsatt förtroende hos väljarna och för fortsatt politiskt arbete i Vellinge för Vellingeborna, säger Carina Wutzler i ett pressmeddelande.
– Moderaterna presenterar en kommunfullmäktigelista som innehåller representanter från hela kommunen i olika åldrar, män och kvinnor, erfarna men också flera nya namn. Jag ser fram emot att vi alla tillsammans ska arbeta för fortsatt moderat styre så att vi kan fortsätta arbetet med att förbättra och utveckla vår fantastiska kommun.
Namn på valsedeln: 1 Carina Wutzler, 2 Anders Hansson, 3 Anna Mannfalk, 4 Gustav Schyllert, 5 Karin Lönnergård-Grevendahl, 6 Hans Cedergren, 7 Anna Tinglöf, 8 Erik Queckfeldt, 9 Lars Renhed, 10 Ulrica Fors Stenmark, 11 Elisabeth Tedestål, 12 Rasmus Tönning Hansson, 13 Synnöve Frick, 14 Marie-Louise Bergman, 15 Hannah Renhed, 16 Lars-Ingvar Ljungman, 17 Peter Jungbeck, 18 Catarina Wictorsson, 19 Bob Ericsson, 20 Göran Holm, 21 Nils-Ola Roth, 22 Mavis Zander, 23 Lars Olin, 24 Ann-Margret Ohlsson, 25 Gisela Cavalli-Björkman danred, 26 Lars Danred, 27 Ola Stenberg, 28 Per-Ola Stjernqvist.

Dagens fråga

Kommer du att uppmärksamma Världstoalettdagen?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×