Behöll bilen och körde utan körkort

TRELLEBORG Kvinnan lämnade sin bil till en man som brukade laga bilar. Efter drygt en månad stoppades mannen av polis då han körde omkring i bilen som han lovat att reparera, trots att han saknade körkort.

Kvinnan hade då varit av med bilen i mer än en månad. Hon lämnade bilen till mannen i mitten av oktober och hade försökt nå mannen ett flertal gånger. Han hörde dock aldrig av sig. Däremot fick kvinnan hem en p-bot. Bilen hade stått felparkerad i Trelleborg. Hon började fatta misstankar om att mannen använde hennes bil och gjorde en polisanmälan.
I onsdags stoppades mannen när han var ute och körde i Trelleborg. Han saknade körkort. Polisen tog bilen i beslag och den kommer nu att återlämnas till sin rätta ägare.

Dagens fråga

Borde damfotbollen få mer fokus och resurser?

  • Ja (68%, 105 Röster)
  • Nej (32%, 49 Röster)

Antal röster: 154

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×