Hittade armen nedtyngd med järnrör

Öresund Den arm som hittades i Kögebukten var nedtyngd med järnrör. Det offentliggjorde Köpenhamnspolisen på onsdagseftermiddagen.

Det var under tisdagen som en arm hittades i Kögebukten. Armen hittades i samband med sökandet efter den svenska journalisten Kim Walls saknade kroppsdelar och sätts av dansk polis i samband med ärendet. Kroppen ska ha hittas längs den rutt som Peter Madsens ubåt tros ha tagit.

Det är ännu oklart om armen tillhör Kim Wall men under onsdagseftermiddagen gick Köpenhamnspolisen ut med att den hade tyngts ned med järnrör som spänts fast vid armen med buntband på samma sätt som man fann Kim Walls ben. Armen ska ha legat fritt på bottnen cirka en kilometer från platsen där Walls huvud och ben hittades.

Under onsdagen har polisen fortsatt sitt sökande efter kroppsdelar men dock utan framgång.

Läs mer:

Dagens fråga

Vill du ha ett extra val till riksdagen nästa år?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×