Smygfilmade sexövergrepp

Svalöv De hade känt varandra några dagar när de träffades hemma hos tonårspojken i Svalöv. Där tjatade han till sig sex, filmade i smyg och spred sedan filmen.
Pojken har nu fått sin dom i tingsrätten.

Den 14-åriga flickan, hemmahörande i en annan skånsk kommun, och den några år äldre pojken träffades i somras genom en gemensam bekant.
Flickans mamma, som visste att hon träffat pojken, märkte efter några veckor en förändring i dotterns beteende och frågade då vad som hänt.

Det framkom då att flickan hade följt med pojken till hans bostad i Svalöv och att han där hade tjatat till sig oralsex trots att hon tydligt hade sagt ”inte nu”.
När han några veckor senare åter kontaktade henne och ville ha sex svarade hon att hon inte ville. Då skickade han ett filmklipp från deras första träff där det framgick att de hade sex. Filmen hade spelats in utan att hon var medveten om det.
Flickan mådde mycket dåligt av detta och var rädd att pojken skulle sprida filmen, vilket senare framkom att han hade gjort till åtminstone en person. Mamman och flickan polisanmälde då pojken och efter utredning åtalades han för sexuellt utnyttjande av barn samt för kränkande fotografering.

Detta är också det han nu döms för av Lunds tingsrätt. Enligt domen är det klargjort att han varit medveten om flickans ålder och att han inte respekterat att hon inte ville ha sex.
Han döms till ungdomsvård samt 40 000 kronor i skadestånd för kränkningen.

Dagens fråga

Har du plockat fram vinterkläderna än?

  • Nej (64%, 338 Röster)
  • Ja (36%, 188 Röster)

Antal röster: 526

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×