Fair Plays damer vann igen. Foto: Fair Play

Ny seger och serieledning

TENNIS Fair Plays damer tog på tisdagskvällen en säker seger, 5-1 hemma mot GLTK.

Malmölaget toppar elitserien efter tre omgångar och tre raka 5-1-segrar.
Mot GLTK fick Fair Play bästa möjliga start och ledde med 2-0 efter dubblarna. Cornelia Lister/Anna Morgina spelade stabilt på förstadubbeln och besegrade Maria Yudanov/Victoria Saldh (-0, 6-1). På andradubbeln vann hemmaparet Sydney Berlin/Chayenne Ewijk på ett övertygande sätt (6-3, 6-3) mot Frida Soko/Olivia Alfredsson.
I singelspelet tappade Cornelia Lister endast två game mot Victoria Saldh på andrasingeln och ordnade 3-0. Sydney Berlin vann överlägset mot Olivia Alfredsson (6-0, 6-1). Redan här var lagsegern ett faktum. På förstasingeln besegrade hemmaspelaren Anna Morgina GLTK:s Marina Yudanov (6-1, 6-3) innan elitseriedebuterade Frida Bostrand, 15 år, förlorade fjärdesingeln mot bortalagets Frida Soko med 5-7, 1-6.

×