Högre lön för kommunalråd

höör Vid årsskiftet fick kommunalrådet Stefan Lissmark (S) och medkommunalrådet Anna Palm (M) högre arvode. Därmed har båda en högre månadslön än vad Skånskan tidigare redovisat.

Stefan Lissmark har från och med 1 januari 2017 68 633 kronor per månad. Det var en ökning från 66 544 kronor per månad. Anna Palm lyfter sedan årsskiftet 34 317 kronor per månad. Hennes tidigare månadsarvode låg på 33 272 kronor per månad.

– Alla arvoden räknas årligen upp med den genomsnittliga löneökningen efter löneöversynen föregående år. 2016 var genomsnittligt utfall i kommunen 3,14 procent, meddelar Höörs kommuns personalchef Camilla Lindhe i ett mejl.
Även övriga arvoden har korrigerats.
Socialnämndens ordförande Anders Magnhagen (S) har ett årsarvode på 146 420 kronor plus jourersättning på 18 282 kronor medan Susanne Andersson (M) som är barn- och utbildningsnämndens ordförande tjänar 146 420 kronor i fast arvode.
Därefter kommer de övriga fyra ledamöterna i kommunstyrelsens arbetsutskott som vardera lyfter 146 420 kronor per år i fast arvode.

Dagens fråga

Längtar du till nya (och sista) säsongen av Game of Thrones?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×