Fem av de nominerade som står överst på listan, från vänster Andreas Axelsson, Annelie Kihlstrand, Patrik Holmberg, Ola Olsson och Håkan Fredriksson.

C-lista till regionvalet klubbad

SVEDALA Patrik Holmberg från Trelleborg är förstanamnet på Centerpartiets lista till regionvalet i valkretsen sydväst 2.

Listan klubbades i veckan på en nomineringsstämma på Tunnbrödsgården i Svedala.
– Jag tycker att det ska bli kul att tillsammans med ett kompetent gäng utveckla och förbättra både vården och kollektivtrafiken i sydvästskåne och samtidigt lyfta Trelleborgs lasarett, kommenterar Patrik Holmberg i ett pressmeddelande.
Tvåa på listan blev Anneli Kihlstrand från Burlöv följt av trean Ola Olsson från Trelleborg.
Mariann Sjöström som är sammankallande i nomineringskommittén är också nöjd med listans utseende.
– Vi har en bra lista som representerar hela sydvästra Skåne. Här finns en bra mix av olika erfarenheter och kompetenser. Flera personer är etablerade och välkända i sina kommuner vilket gör listan stark och tilltalande, kommenterar hon.
Hela listan: 1 Patrik Holmberg, Trelleborg, 2 Anneli Kihlstrand, Burlöv, 3 Ola Olsson, Trelleborg, 4 Håkan Fredriksson, Vellinge, 5 Andreas Axelsson, Svedala, 6 Birte Sandberg, Tomelilla, Niels Paarup-Petersen, Malmö, 8 Johanna Sjögren, Trelleborg, 9 Lena Svensson, Lomma, 10 Fredrik Uldall-Jörgensen, Burlöv, 11 Ulrika Axelsson, Sjöbo, 12 Birgitta Sjögren, Trelleborg, 13 Nima Moslehi, Burlöv, 14 Ingegerd Eriksson, Svedala, 15 David Möller, Vellinge, 16 Clara Kihlstrand, Burlöv, 17, Tor-Björn Langåsen, Lomma, 18 Charlotte Bossen, Malmö, 19 Bo Andersson, Trelleborg och 20 Owe Håkansson, Burlöv.

Dagens fråga

Är du nöjd med din lön?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×