Lantbruksmässan Mila söker ny lämplig lokal för mässan. FOTO:ARNE FORSELL/BILDBYRÅN

Lantbruksmässan Mila skjuts upp

PAUS Mila-mässan 2018 kommer ej att genomföras.

Den upplysningen ges på hemsidan milamassa.se. Mila har arrangerats fem gånger i Malmömässans lokaler i Hyllie. Nu har betonggolvet uppvisat skador efter uppstallningen av djuren. Att åtgärda detta regelbundet innebär en kostnad som långt överskrider de resurser som finns i projektet. Att fortsätta med mässan på Malmömässan är därför inte möjligt. Sedan genomförandet av mässan 2017 har arrangörerna letat efter en lösning, men dessvärre inte funnit någon.
Sökandet fortsätter efter en annan lokal som uppfyller alla krav kring djurhållning, inlastning, tillfartsvägar och faciliteter för besökarna. Fram tills en lämplig lokal hittas kommer lantbruksmässan Mila att pausa.

×