Trelleborgs församling har lagt ut en kondoleansbok till minne av Kim Wall.
Denniz Brorsson skriver en hälsning i boken.

Kondoleansbok till Kim Walls minne

TRELLEBORG Trelleborgs församling har lagt ut en kondoleansbok till minne av Kim Wall som var född och uppvuxen i Trelleborg.

Bredvid boken står ett porträtt av Kim Wall och en vas med en röd och en vit ros. Ett ljus brinner på bordet och i ljusbäraren som står bredvid. Boken lades ut nyligen. Initiativet kommer från församlingen.
”Vi i familjen uppskattar initiativet. I denna svåra tid behöver vi och världen i övrigt mer kärlek och värme”, skriver familjen på Facebook.
Flera sidor är redan fyllda i boken. En del berättar ett personligt minne och beskriver hur stor saknaden är. Andra skickar hälsningar och värmande ord till familjen. Även personer som inte var bekanta med Kim Wall har skrivit i boken.
”Det är svårt att hitta ord när det ofattbara händer”, står det på en sida. En annan person har skrivit: ”Våra varmaste tankar till familjen – ditt arbete lever vidare”.
Denniz Brorsson var en av dem som gick in för att skriva i boken under fredagen.
– Jag är bekant med familjen och kände att jag ville gå hit och skriva i boken. Det är ofattbart att en person kan göra så här mot någon.
– En olyckshändelse kan inträffa. Men att utsättas för detta när man ska gå ner i en ubåt och göra ett reportage är ofattbart. Det hela är bestialiskt gjort, säger Denniz Brorsson.
Församlingshemmet har öppet på vardagar klockan 9-13 men kan vara öppet även på andra tider.