Familjen vädjar om upplysningar

DANMARK Den saknade svenska journalisten Kim Walls familj vädjar om upplysningar som på något sätt kan hjälpa till att ta reda på vad som hänt deras dotter och syster. I ett brev till danska TV2 skriver familjen att de nu genomlider de värsta dagarna i deras liv. – Det finns inget vi hellre önskar än att få Kim tillbaka i livet, men vi inser att chanserna för det är ytterst små, skriver familjen i brevet.

Samtidigt vädjar de till alla som kan veta någon om Kim Walls försvinnande att berätta för att få veta vad som hänt med henne.
Familjen skriver att de har fullt förtroende för polisens arbetet, men hoppas även på ytterligare hjälp från allmänheten.
Enligt familjen har Kim Wall i arbetet som journalist arbetat på många farliga platsen, men att något skulle hända henne i Köpenhamn, bara kilometer från barndomshemmet i Trelleborg kunde de inte föreställa sig.
-Låt oss få visshet om vad som skett.