Stort rallyevenemang i helgen

Kågeröd

I dagarna tre är det en riktig rallyfest på Ring Knutstorp när MSCC Svenskt sportvagnsmeeting hålls. Med början i dag till och med på söndag hålls evenemanget för 44:e gången och det brukar dra mycket folk.
Arrangörerna beskriver helgen som ett bilmuseum i det fria då mängder av föranmälda deltagare kör dit med sina bilar som kan vara allt från klassiska förkrigsmodeller till moderna racersportvagnar.
I morgon lördag hålls sportvagnsrallyt med start i Malmö och mål på Ring Knutstorp. I egen takt längs med mindre vägar tävlar deltagarna i frågesport och andra kluriga uppgifter längs vägen. Lördagen bjuder även på publikåkning där intresserade får åka tävlingsbil runt banan tillsammans med en erfaren förare. Detta brukar vara populärt så arrangörerna uppmanar intresserade att köa i tid.
På söndag hålls ett antal racingtävlingar i olika klasser.

Dagens fråga

Sopsorterar du regelbundet?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev