Lundapokalen utdelad

Lund

Lundapokalen 2016 har tilldelats Lunds volleybollklubb efter beslut av kultur- och fritidsnämnden. I motiveringen pekas på föreningens koncept Idrott hela livet, som innebär jämlik verksamhet på alla nivåer och för alla åldersgrupper. Dessutom konstateras att damernas A-lag tagit sig upp i elitserien.
Samtidigt utdelades idrottsstipendier och ungdomsledarstipendier.
Idrottsstipendierna, som omfattar ungdomar under 20 år, gick till Freya Orban, IF Skåne Team, samt Alfred Jönsson och Hanna Blomstrand, båda från Lugi Handboll. De får vardera 7 000 kronor.
Ungdomsledarstipendier på vardera 5 000 kronor tilldelades Matilda Persson från Dalby gymnastikförening, Torbjörn Lundberg från Scoutkåren Finn, Joakim Andersson från Värpinge IF samt Madeleine Dahl och Johan Kannesten från Friluftsfrämjandet i Lund.

Senaste nytt omLund

Dagens fråga

Tänker du köpa en mobillåda till någon i julklapp?

Visa resultat

Loading ... Loading ...