Fair Play-gänget som ångar på i elitseriens topp. Bakre raden från vänster: Martin Pedersen, Daniel Windahl, Pablo Figueroa och Isak Arvidsson. Främre raden från vänster: : Jörgen Windahl (coach), Henrik Atlevi och Daniel Appelgren. Foto: Privat

Fair Play vann på hemmaplan

TENNIS Fair Plays herrar hakar på i toppen av tennisens elitserien efter 5-1-segern på söndagen mot KLTK hemma på Fair Play Stadion.

Hemmalaget fick en perfekt start och ledde med 2-0 efter dubblarna.
Martin Pedersen/Daniel Appelgren besegrade Jesper Klöv Nilsson/Anton Örnberg i två raka set (6-2, 6-2) på andradubbeln.

I den svängiga förstadubbeln vann Isak Arvidsson/Pablo Figueroa över Patrik Rosenholm/Jonathan Mridha efter att ha avgjort i matchtiebreak. Här hade Arvidsson/Figueroa ledningen med 4-0 när Rosenholm/Mridha gjorde ett ryck och vann sex raka bollar. Vid 9-7 räddade KLTK-paret två matchbollar, men till slut drog ändå hemmaparet det längsta strået. Setsiffrorna skrevs till 2-6, 6-3, 1-0 (11-9). Martin Pedersen och Pablo Figueroa stod för stabila insatser i singelspelet och säkrade segern. Pedersen besegrade Johan Garpered i två raka set på fjärdesingeln och kort därefter slog Figueroa in matchbollen mot Erik Grevelius.
Daniel Appelgren tog sin första singelseger i årets elitserie när han besegrade Jonathan Mridha på andrasingeln. Fair Play-spelaren tappade första set, men vände och vann med 10-7 i matchtiebreak.

Isak Arvidsson var den som förlorade en match för Fair Play, detta i en tuff tvåsetare mot Patrik Rosenholm.
– En skön seger. Det var många jämna matcher och kanske inte det bästa spelet på alla banor, men vi krigade och tog två viktiga poäng, säger Jörgen Windahl, Fair Plays lagledare, i ett pressmeddelande från klubben.

Sportresultat

Sport i dag