Morgonkollen: Morgonens och nattens nyheter

Morgonkollen

Bibliotek stoppar utlåning efter misstänkt fusk
BURLÖV-LOMMA-STAFFANSTORP Ett bokförlag i Skåne har gjort masslån av sina egna e-böcker. Nu stoppar biblioteken i Burlöv, Staffanstorp och Lomma e-bokutlåningen tillsvidare.

Brandutredningarna läggs ner
ESLÖV Polisen lägger ned samtliga utredningar om de bränder som härjade i Eslöv under september. Bevisen som finns räcker inte för att döma någon.

Mjölkrobot slogs ut när Telia bröt linje
VALLARUM På Ingemar Perssons gård klipptes telelinjen utan förvarning, vilket ledde till att en mjölkrobot slogs ut under fem timmar.

Har fått bukt med läkarbrist
SVALÖV Svalövs vårdcentral har länge bedrivits med läkarbrist. Nu har trenden vänt och vårdcentralen tillhandahåller just nu fjorton läkare sammanlagt.

Flera nya skolor på gång i Lomma tätort
LOMMA Till hösten börjar arbetet med att riva nuvarande Pilängskolan och successivt ersätta den med en helt ny skola. Då har precis Strandskolan och Karstorp Norra invigts. Och för bara några år sedan var Fladängskolan, Alléskolan och det nya högstadiet Karstorp Södra färdiga.

VÄDER

Mycket moln, på en del håll dimma. Cirka 5 grader. I eftermiddag och i kväll tidvis regn. Vind omkring sydväst, tidvis frisk vid kusten, enligt SMHI:s prognos.

TRAFIK

Följ trafikläget här.

 

Dagens fråga

Brukar du åka tåg?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×