Anders Törnblad är MP-politiker i tekniska nämnden.

Törnblad stänger sin blogg

Malmö Efter inlägget om att gnälliga Limhamnsbor fick honom att känna "för att ladda ett gevär" stänger miljöpartisten Anders Törnblad sin blogg.

”Jag ber utan förbehåll om ursäkt till alla limhamnsbor och bilister och till de partivänner som får lida för mina dumheter. Våldsretorik är aldrig okej” skriver miljöpartisten i blogginlägget som enligt honom blir det sista, åtminstone på en tid.

Det var i bloggen Törnblads tankesmedja som Anders Törnblad, förste vice ordförande i Malmö stads tekniska nämnd, diskuterade trafikbegränsningar på Annetorpsvägen i Limhamn.
I samband med inlägget skrev han också att:

”När välmående Limhamnsbor gnäller över att deras landsvägsliknande utfart ska bli smalare för att gående ska få mer plats, så känner jag för att ladda ett gevär”, skriver Miljöpartisten i bloggen Törnblads tankesmedja.

Uttrycket många att reagera och under tisdagen meddelade Anders Törnblad att han nu stänger sin blogg.

”Jag är en känslosam och känslig person. Det jag skriver påverkar andra och gör dem ibland ledsna och jag som då är närmast hudlös går i bitar av det. Inte minst var det så nu med den olyckliga formuleringen som jag använde om bilar och bilister och som fick människor att reagera och tro att jag, den gamle pacifisten, blivit skvatt galen och våldsam” skriver politikern.

 

Dagens fråga

Tränar du på gym regelbundet?

Loading ... Loading ...

Webbkryss