Kjell-Åke Ingerheim, Mikael Jörgensen och Sofia Larsson.
Hasse Hardenstedt och Sofia Larsson.
Besök från Hollywood med Maria Montazami, Britt Ekland och Gunilla Persson.
Cicci Landén i ett solonummer.
Sofia Larsson, Maria Lindberg och Cicci Landén.
Svedalarevyn har bjudit på mycket underhållning genom åren. Här en bild från ett nummer i fjolårets revy.
Hasse Hardenstedt som kvinna. Ett obligatoriskt nummer på Svedalarevyn.
Kjell-Åke Ingerheim i ett solonummer.
Kvinnokroppens olika stadier och åldrar gås igeom i numret Korpus feminis. Maria Lindberg och Cicci Landén på scenen.
Sofia Larsson i ett solonummer.
Hasse Hardenstedt vill gärna fortsätta att underhålla men i nuläget är det inte klart i vilken form. Efter 25 nyårsrevyer i Folkets hus i Svedala bestämde han sig för att lägag ner den traditionen.
Revypremiären är avklarad och de medverkande tackas med blommor. På scenen även Lisa Hardenstedt som svarar för kostym och dekor.

Revypremiär i Svedala

SVEDALA Finbesök från Hollywood, ett helt vanligt besök på Ullared och hur det är att vara kissnödig i Svedala. Alla exemplen finns med i Svedalarevyn 2016.

Premiären ägde rum inför ett fullsatt Folkes hus på trettondagsafton. Nästa föreställning äger rum på lördag och därefter spelas revyn ända fram till den 5 mars då det blir en supéföreställning.
I år är ensemblen densamma som förra året. Undantaget är Mikael Jörgensen som i år är även är med och agerar. Tidigare har han varit regissör men i år blev det dubbla roller.
Givetvis är Svedalarevyns grundare Hasse Hardenstedt med i många av revynumren i den här 24:e upplagan. Lika givet är också ett nummer där han är klädd i kvinnokläder. I år får publiken stifta bekantskap med kvinnan som varit med i tidningen Playboy. Dock har tiden satt sina spår.
Förutom de som redan nämnts ingår också Sofia Larsson, Maria Lindberg, Cicci Landén och Kjell-Åke Ingerheim i ensemblen. De är ett väl sammansvetsat gäng som alla både agerar och sjunger.
Revyorkestern sitter i år längst in på scenen och den är helt ny. The Kanskez består av Erik Ravn, klaviatur, Tristan Ribbnäs, gitarr, Olivia Odell, bas och Rasmus Jönsson, slagverk.
Publiken får vara med om 26 olika revynummer med mycket fart, fläkt och skratt men här ges också möjlighet till eftertanke.
De lokala inslagen är inte många men i Nöden i Svedala får kommunen sig en känga för att man fortfarande inte lyckats ordna en offentlig toalett.
Hasse Hardenstedt sjunger om hur man marknadsför sig med både naturupplevelser och flygplats. Men det är ändå något som saknas. ”När vår nöd blir vår död i Svedala”, sjunger han bland annat.
Svedalarevyn 2016 är ännu en möjlighet för Svedalaborna att se lokalrevy och få en skrattupplevelse på hemmaplan.

Dagens fråga

Har du bokat någon sommarresa?

Loading ... Loading ...