Livlös kvinna våldtagen

Malmö Den 26-åriga kvinnan låg utslagen på en gräsmatta, när en främmande man gav sig på henne, och utsatte henne för sexuella handlingar. Men vittnen slog larm till polisen.

Det var vid tiotiden på söndagsförmiddagen som ett flertal förbipasserande noterade att något märkligt och obehagligt höll på att hända på den lilla grönytan vid Rönnblomsgatan.
En 26-årig kvinna låg till synes livlös på marken, då en främmande man lade sig ner intill henne. Den behandling han sedan utsatte henne för är att jämställa med samlag, menar polisen, som därför rubricerar händelsen som våldtäkt.
Vittnena kallade på polis, och mannen kunde gripas.
Minst ett av vittnena ska dessutom ha fångat förloppet på film i sin mobiltelefon, uppger Lars Förstell vid Malmöpolisens informationsavdelning.
Kvinnans utslagna tillstånd ska ha berott på att hon var kraftigt berusad.
Ulrika Engström, som utreder ärendet, är förtegen om detaljerna. Hon kan till exempel inte kommentera i vilket fysiskt skick kvinnan befinner sig efter händelsen.
– Jag har precis fått ärendet på mitt bord, så jag kan inte säga något alls än så länge. Vi kommer att hålla förhör med målsäganden och den misstänkte, och så kommer det att göras tekniska undersökningar.

Dagens fråga

Kommer Storbritannien att lämna EU?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev