Isabell Thunström, Filip Avodin och Tim Jönsson väntade lugnt i kön. De var säkra på att få biljetter. foto: karsten Bringmark

Rusning till Celticmatch

Malmö Kön ringlade lång inför släppet av matchbiljetterna Malmö FF-Celtic FC. Redan en timme för öppning stod ett par hundra entusiaster i kön vid Swedbank Stadion.

– Vi vill ju jättegärna se matchen och det ska vara 500 biljetter kvar. Står vi inte här är det liten chans, sa Filip Avodin som tillsammans med Tim Jönsson och Isabell Thunström parkerat med stolar i kön redan två timmar före öppning.
– Att de som har årskort och är medlemmar har förtur är helt OK. Vill jag vara säker på biljetter kan jag ju också bli medlem.
Och matchen då?
– Det blir tufft, en svår match men jag tror absolut MFF har en chans. De brukar prestera när det är tufft läge.

Biljetthysterin har inte begränsat sig till Swedbank Stadions biljettluckor. I olika MFF-forum på nätet kan man läsa om samma hets hos de olika Ticnet-ombuden i Malmö, men även utanför staden. I såväl Lund, Ystad som Kristianstad vittnas det om allt från 50 till 200 personer i kö.

På onsdag avgörs det första mötet i den sista kvalrundan till Champions League. Den första matchen spelas i Glasgow medan returmötet i Malmö spelas tisdagen den 25:e augusti.

Dagens fråga

Såg du första avsnittet av På spåret?

Loading ... Loading ...