Flera bilbränder i natt

Flera bilar sattes i brand under onsdagskvällen och natten.

Det började vid 17-tiden när polisen får larm om att en handfull unga personer satt eld på två personbilar på Hårds väg och sedan sprungit från platsen.

Nästa gång kom larmet strax innan halv ett på natten. Då en person ringer till polisen och berättar att två eller tre män brutit sig in i en bil på Annebergsgatan och att bilen kort därefter fattat eld. Gärningsmännen uppges sedan ha lämnat platsen springande.

Inte långt därefter brann på parkeringsdäcket vid Oxie Centrum. Det var två bilar som var övertända när patrullerna kom på plats. Polisen har kunnat gripa en 22-årig man som är misstänkt för de två bilbränderna i Oxie. Enligt polisen finns det fler personer som kan komma att ingå i polisutredningen.

 

 

Dagens fråga

Har du rest med ersättningsbuss idag?

Loading ... Loading ...

Webbkryss