Kidnappades av nätdejten

Malmö En kvinna kidnappades av sin nätdejt. Mannen ska prompt ha velat gifta sig med den 30-åriga kvinnan och höll henne fånge i sin bil under en hel natt.
– Mannen är anhållen misstänkt för olaga hot och olaga frihetsberövande, säger Lars Förstell, informatör polisregion Syd.

Vid niotiden på måndagskvällen blev en kvinna upplockad av en person som hon fått kontakt med på en nätdejtingssida på internet. Till en början verkade allt normalt med dejten – en 23-årig man – men efter stund spårade allt ur. Det visade sig att mannen var besatt av kvinnan och ville att de skulle gifta sig. Hon hade inte alls samla känsla för honom och protesterade därför. Mannen ska inte ha velat lyssna på det örat utan hotade istället kvinnan med våld om hon inte gick med på ett äktenskap.
– Han hotade henne att hon skulle råka illa ut om hon inte gifte sig med honom, säger Lars Förstell, informatör polisregion Syd. 23-åringen höll kvar kvinnan i sin bil och körde omkring med henne under hela natten. Först vid femtiden på tisdagsmorgonen kunde kvinnan lämna bilen. Mannen nöjde sig dock inte med det utan ska även ha kastat sten mot det fönster där kvinnan bor. Kvinnan larmade polisen efter händelsen och 23-åringen är nu anhållen misstänkt för olaga hot och olaga frihetsberövande, säger Lars Förstell.

Dagens fråga

Påverkas du av tågstoppet i Hässleholm?

  • Nej (74%, 411 Röster)
  • Ja (26%, 145 Röster)

Antal röster: 556

Loading ... Loading ...

Webbkryss